Flash info
Camping geopend van .../.../2020 tot 15/10/2020

Beste vrienden, lieve vakantiegangers.
Na de ministeriële besluiten van 14 en 15 maart 2020 blijft onze camping tot nader order gesloten. In afwachting van de openingsdatum van de regering treffen we alle nodige maatregelen om u in de beste hygiënische omstandigheden te kunnen ontvangen.
Zorg voor jezelf en je geliefden. We kijken er naar uit om u te verwelkomen voor een ontspannen vakantie op camping La Chataigneraie.

Nieuws
3 percelen voor uw stacaravan het hele jaar door

Dit jaar hebben we 3 percelen voor uw stacaravan. Neem contact met ons op voor de modaliteiten.

 

Vakantie in de bergen van Frankrijk op de camping in de Hautes Pyrénées

Camping«la Châtaigneraie» in Frankrijk is gelegen tussen Lourdes en Argelès Gazost, in de Hautes Pyrénées (65).
Kom met het gezin zowel in de zomer als in de winter genieten van de bergen! Tevens een goede uitvalsbasis voor alle bekende locaties: Gavarnie, Brug van Spanje, meer van Gaube, de bergen Pic du Midi, col d'Aubisque, col du Tourmalet, ski-oorden, dierentuin van de Pyreneeën, dierentuin donjon des aigles, Grot van Bétharram...

Campingaccommodatie in de Hautes Pyrénées

Hier vindt u een gezellige sfeer plaatsen en recente mobilhomes, een verwarmd zwembad, een waterglijbaan, een pierenbad, een speeltuin van 420 m² (aangelegd in 2012), Wifi op het hele terrein; het sanitair (verwarmd in de winter) is in 2012 geheel gerenoveerd. Wij bieden ook studio's en appartementen te huur aan voor uw verblijf in de Midi-Pyrénées / Occitanie.

Opening van de camping op 15 december en sluiting op 15 oktober.

Opening van de camping op 15/12/2019 en sluiting op 15/10/2020