Flash info
Camping geopend van .../.../2020 tot 15/10/2020

Beste vrienden, lieve vakantiegangers.
Na de ministeriële besluiten van 14 en 15 maart 2020 blijft onze camping tot nader order gesloten. In afwachting van de openingsdatum van de regering treffen we alle nodige maatregelen om u in de beste hygiënische omstandigheden te kunnen ontvangen.
Zorg voor jezelf en je geliefden. We kijken er naar uit om u te verwelkomen voor een ontspannen vakantie op camping La Chataigneraie.

Nieuws
3 percelen voor uw stacaravan het hele jaar door

Dit jaar hebben we 3 percelen voor uw stacaravan. Neem contact met ons op voor de modaliteiten.

 

Toerisme in Pyrenees

Camping «la Châtaigneraie» is gelegen tussen Lourdes en Argelès Gazost, in de Hautes Pyrénées.
Kom met het gezin zowel in de zomer als in de winter genieten van de bergen! Tevens een goede uitvalsbasis voor alle bekende locaties: Gavarnie, Brug van Spanje, meer van Gaube, de bergen Pic du Midi, col d'Aubisque, col du Tourmalet..., regionaal natuurreservaat van Pibeste, dierentuin in de Pyreneeën, dierentuin donjon des aigles, Grot van Bétharram, Lourdes, …
Kom de Pyreneeën lopend ontdekken (vele wandeltochten), of op de fiets (MTB of fietsvakantie), te paard, of met de auto.
Hier vindt u vele buitenactiviteiten: piste skiën, langlaufen, wandelen met sneeuwschoenen (Hautacam, Luz Ardiden, Cauterets, Val d’Azun, Barèges/La Mongie, Gavarnie…), bergsleëen, vissen, rafting, paragliding, boomklimmen, bungeejumpen…